Нокти, които блестят с естествена красота – това е разкош!

NL n.o.b.e.l. - Nails Outshine in Beauty Aesthetic Luxury

Философията на марката е: „Знание, грижа, здраве – успех, красота, богатство“. NL n.о.b.e.l. е американска разпознаваема глобална марка, която произвежда висококачествени продукти за професионалисти по естетика на ноктите. Това е уникално изобретение на екип от химици и технолози, водени от Виктория Клотова – известен професионалист и експерт в областта на маникюра! Не забравяйте! За да запазим здравето на нашите клиенти е необходимо ние да се погрижим за него. За да направите това, трябва да придобиете достатъчно знания, благодарение на които успехът ви ще дойде и в същото време вашите клиенти ще станат по-красиви. И в съвкупност от тези термини, марката NL n.o.b.e.l. ще ви помогне да постигнете духовно, морално и материално богатство. Вземете най-добрите материали, научете се от най-добрите и бъдете най-добрите! Научете подробна информация за нашите продукти и препоръки за работа с тях от преподавателите на марката.

NL n.о.b.e.L е международна компания, която произвежда професионална козметика за нокти с изключителна формула. Всички продукти на марката отговарят на високите стандарти за качество и заемат водеща позиция на световния пазар на индустрията за нокти. Продуктовата линия съдържа класическата гел система, разтворими гелове – гел лакове, както и всички необходими инструменти и аксесоари. Материалите се характеризират с висока якост, балансиран вискозитет, отлична устойчивост, еластичност и самоизравняващ ефект.

Защо трябва да изберете козметиката нас? NL n.о.b.e.L – това е основният компонент на успеха на всеки професионалист. С малки финансови инвестиции професионалистите получават максимален доход и осигуряват най-високо качество на услугите. Ако искате да сте най-добрият, тогава изберете NL n.o.b.e.l. Точно това ще ви помогне да заемете водеща позиция сред най-добрите професионалисти на международно ниво. NL n.о.b.e.l. – това е мъдър избор на успешни мастери от цял свят. С NL n.о.b.e.l. можете да станете шампион и да завладеете световния подиум!

Финансови приходи

Цена на продуктите NL n.о.b.e.l. за материали премиум клас е относително ниската. Високото качество на продуктите ви позволява да работите бързо, което води до по-високи доходи при минимални разходи, а уникалната химична формула на материалите позволява на професионалистите да разработят безкрайна линия от допълнителни продукти в изключителни цветове, което значително намалява разходите за процедури до 90% (десетки пъти)!

Гъвкавост

Възможност за лесно и бързо създаване на нови цветове и нюанси с разтворимите гелове – гел лакове NL n.о.be.l. А когато се комбинират с класическата система се предоставят неограничени възможности за моделиране и създаване на дизайн с различни техники, подходящи за работа в салона и на състезателното поле. Ако смятате, че сте професионалист в областта на маникюра и постоянно развивате таланта си, тогава продуктите на търговската марка NL n.o.b.e.l. са просто незаменими във вашия арсенал.

NL n.о.be.l. е качество проверено във времето. Все повече шампиони избират продуктите NL n.о.b.е.l., тъй като с помоща им са спечелени много международни и местни първенства в областта на ноктите. Ние постоянно следим качеството на нашия продукт за това с времето те се усъвършенстват и стават все по – добри. Повишава се ефективността и разхода е сведен до минимум.

Разгледайте нашия магазин ТУК