Образованието, което получавате в NL n.o.b.e.l. International Academy & Shop е на високо международно ниво и професионалното обучение е приоротет на академията.

Вземете най-добрите материали, научете се от най-добрите и бъдете най-добрите! Научете подробна информация за нашите продукти и препоръки за работа с тях от преподавателите на марката.
Ето и екипа на NL n.o.b.e.l. България:

Виктория Клопотова

Световен шампион за 2016 г. Два пъти носител на златен медал и три пъти на сребърен на световни състезания по моделиране...

Световен шампион за 2016 г. Два пъти носител на златен медал и три пъти на сребърен на световни състезания по моделиране и дизайн на нокти NAILPRO Cup Finale— IBS LasVegas 2016. Бронзов медалист на световното състезание NAILPRO Cup Finale — IBS Las Vegas 2015, 2014. Носител на награда на състезанието «Nailpro Nail Competitions 2013» ISSE Long Beach, California, Las Vegas, USA — TOP за най-добри професионалсти в индустрията за нокти в света.
4-кратен носител на наградата на Шампионата «Olimpic Nail Competition» 2012, 3 дизизия на топ-професионалисти. Топ 5 професионалисти на Световен шампионат по версията «World nails championship 2010», (Монте-Карло, Монако). Победител в категориите Highest academic и Best enhancement за най-високи показатели в практическите навици и теоретичните знания по версията (NailsSystem International, USA) 2010г. Шампион на Европа 2007, 2010. Топ 15 професионалисти на Световния Шампионат «World nails championship 2005» /Автрия/. Шампион на Украйна за 2004 г. Носител на златна купа на Киев за 2003.

Автор на многочислени обучаващи видео-материали по моделиране и дизайн на нокти. Автор на много статии и технологии за професионални издания в Украйна, Русия, Румъния, Полша и Швеция. Автор на статии за издания като „Космополитан”, «Шерше ля фам», „Добри съвети”. Изнасяла е доклади по време на много мероприятия, посветени на естетиката на ноктите в Украйна, Русия, Молдова, Полша, Германия, Испания, Португалия, Италия, Малайзия, Китай и Виетнам. Създател на ефективна методика за подготовка на участници за състезания и конкурси по нокътна естетика. Съдия на международни и национални състезания. Директор на Състезанието NAILPRO EEu.

Лина валериева

Лина Валериева

Лина Валериева е професионалист в сферата на Нейл индустрията от 2000 г.
Дистрибутор на марката NL n.o.b.e.l...

Лина Валериева е професионалист в сферата на Нейл индустрията от 2000 г.
Дистрибутор на марката NL n.o.b.e.l.
Дългогодишен лицензиран преподавател.
NL n.o.b.e.l. Expert Educator.
Съдия и организатор на престижния международен конкурс Nailpro.
Златен инструктор в технически категории и Сребърен инструктор в арт категории за подготовка на учасници в Nailpro.
Сертифициран преподавател на форма Pipe от автора на патентованата форма Виктория Клопотова.
International Master от школата на Александър Финко.
Автор на редица курсове и обучения.
Лектор на множество семинари в областта на маникюра.
Преподавател в Професионална Гимназия “Мария Кюри”, с профил Маникюр и педикюр.
Успешно завършила безброй обучения, които надграждат знанията и уменията й.
Носител на множеството титли и награди от конкурси.
Управлява и работи в студио за маникюр Nail Home.
Мирослава Велева-Радкова

Мирослава Велева-Радкова

Професионален Бизнес Ментор на маникюристи, Бюти коуч, лектор, организатор, сертифициран междунар...

Професионален Бизнес Ментор на маникюристи, Бюти коуч, лектор, организатор, сертифициран международен съдия, автор на списание Fashion Nails magazine
Дистрибутор на марката NLn.o.b.e.l.

Таня Иванова

Таня Иванова е Expert educator NL n.o.b.e.l., преподавател във VK Viktoriia Klopotova professional nail school Bulgaria...

Таня Иванова е Expert educator NL n.o.b.e.l., преподавател във VK Viktoriia Klopotova professional nail school Bulgaria, тренер и съдия на Nailpro competition. В nail сферата е от 15 години. Зад гърба си има много на брой реализирали се курсисти. В България е призната като най-успешния тренер в категория "Постер", защото нейните ученици и до ден днешен продължават да обират призовите места със своите творби.

Миглена Тодорова

Миглена Тодорова е професионалист в сферата на найл индустрията от 2012г и лицензиран преподавател...

Миглена Тодорова е професионалист в сферата на найл индустрията от 2012г и лицензиран преподавател. NL n.o.b.e.l educator. Инстуктор в технически и арт категории за подготовка на участници в Nailpro.
Сертифициран преподавател на форма Pipe от автора на патентованата форма Виктория Клопотова. International master от школата на Александър Финко. Успешно завършила редица обучения в сферата на маникюра и педикюра, които надграждат знанията и уменията й. Носител на множество титли и награди от конкурси. Управлява и работи в студио за маникюр Unique.

Мари Папазян

Мари Папазян е в сферата на маникюра от 2008год. Обучавала се и получила сертификати от редица...

Мари Папазян е в сферата на маникюра от 2008год. Обучавала се и получила сертификати от редица преподаватели от България и чужбина. Първото състезание,в което е взела участие е в София през 2013, като в категория "Art painting" получава 2ро място. През 2014год. в Лондон. През 2018г. в задочни участия печели 1во място в Доминиканската република в категория"gel jewellery",Русия-1во място "master jewellery",Баку-2ро място "jewellery incrustation master".
Преподавател към IBX за гр.Русе.
Сертифициран преподавател към NL Nobel Bulgaria. Дипломирана в успешно обучение за форма "Pipe" от първоизточника-Виктория Клопотова, автор и разработчик на бранда NL Nobel.
Работи и менажира салон в Русе.

Силвия Живова

Силвия Живова - икономист и юрист по образование, който навлиза в Нейл индустрията през 2001г. През 2002г. отваря...

Силвия Живова - икономист и юрист по образование, който навлиза в Нейл индустрията през 2001г. През 2002г. отваря собствено Студио за красота Силви от 2002г., през 2007 г. защитава титлата Майстор маникюрист и преподавател, като от тогава официално обучава десетки маникюристки в България.
Преминава пълно обучение по изграждане с гел при Виктория Клопотова в гр. Краков Полша. През 2017г е лицензиран обучител към марката NL n.o.b.e.l. със степен Expert educator , а от 2018г. е с най-високата степен - International educator. Сертифициран преподавател за формата PIPE, от патентоносителя на формата Виктория Клопотова.
Бронзов инструктор към NAILPRO в технически и арт категории за подготовка на участници в NAILPRO.
Инструктор на IBX лечебна система за нокти. Преподавател към BEAUTY SCHOOL SILVIA ZHIVOVA . Преминала множество обучения в страната и чужбина при преподаватели като Вкитория Клопотова, Яна Кутовая, Надя Узун, Доротела Лип и други. През последните години основен нейн треньор е световната шампионка Виктория Клопотова. От 2019г се подготвя за състезания и с Каролина Ситесан.
Участва в множество състезания, като последните й класирания са : Последното й участие е в гр. Братислава -Словакия в конкурса от веригата NAILPRO, където заема 2-ро място в категорията Twist French, и 3-то място в категорията Salon Success в група Мастър.
През 2019г. участва в същата верига конкурси в гр. София България, където заема 2-ро място в Salon Success и 3-то място в French Twist. Същата година заема 2-ро място в категория Постер Фентъзи в конкурса Nail Olimp Москва
През 20018г заема 2-ро място в конукрса NAILPRO BULGARIA 2018 категория TWIST FRENCH -novice, 2 място в категория постер на конкурса Златна българска роза и 2 място на конкурса I love the art of posters.

Мирослава Няголова

Мирослава Няголова е в нейл индустрията от 2014 година. Води базови курсове по маникюр, педикюр и...

Мирослава Няголова е в нейл индустрията от 2014 година.
Води базови курсове по маникюр, педикюр и ноктопластика, надграждащи курсове за декорации и е Expert Educator към уникалната марка NL Nobel.
През 2017г си извоюва International nail master от Великия Александър Финко.
От няколко години активно участва и в международни състезания с многобройни първи места.
Не спира да се учи и развива, за да може да предложи най-актуалното, както на клиентите, така и на курсистите си.
Росица Тодорова

Росица Тодорова

Росица Тодорова - професионален маникюрист от 2008 година. Educator Nl n.o.b.e.l, Educator IBX Academi, сертифициран....

Росица Тодорова - професионален маникюрист от 2008 година. Educator Nl n.o.b.e.l, Educator IBX Academi, сертифициран преподавател на форма ,,Pipe '',от автора на патентована форма Виктория Клопотова, International Master от школата на Александър Финко. Успешно завършила обучения при Наталия Дубровина, Виктория Евтушенко , Яна Кутовая, Надя Узун, Диана Спасова, Мариета Мръскова, Nail Harmony Bulgaria и други. Носител на титли и награди от различни конкурси. Работи в студио за красота '' Ета '' в град Сапарева баня.

ЗАПИШИ СЕ ЗА КУРС натисни тук